TÁJÉKOZTATÁS az őszi szünidei gyermekétkeztetésről

Felhívjuk a szülők, törvényes képviselők figyelmét, hogy a rászoruló gyermekek részére a gyermekétkeztetést az őszi szünet idejére az önkormányzat ingyenesen biztosítja, a déli meleg főétkezés formájában.

A szünidei étkezés napjai:
2023. október 30-31. (hétfő-kedd)
2023. november 2-3. (csütörtök-péntek)

Az ingyenes szünidei étkezést az őszi szünetben az önkormányzat fenntartásában lévő Konyhán (3720 Sajókaza, Ady E. u. 2. ), valamint a Gézengúz Bölcsődében (3720 Sajókaza, Sólyom telep 2.) az étel elvitelével biztosítjuk 12.00 és 14.00 óra között!

Az étel napi elviteléről a meghatározott időponton belül, a szülő ill. törvényes képviselőnek kell gondoskodnia. Az étel tárolására nincs lehetőség, így az időpontot kérjük pontosan betartani!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzati Konyhán (3720 Sajókaza, Ady E.u.2.) az alábbi utcákban lakó jogosultak vehetik át a déli meleg ételt: Arany János utca, Árpád fejedelem utca, Bajcsy-Zsilinszky utca, Dózsa György utca, Kossuth Lajos utca, Nagykő utca, Papszer utca, Petőfi utca, Sajó utca, Szent István utca, Széchenyi utca, Vértanúk utca

A Gézengúz Bölcsődében (3720 Sajókaza, Sólyom telep 1.) az alábbi utcákban lakó jogosultak vehetik át a déli meleg ételt: Bányász utca, Hegyalja utca, Május 1. utca, Sólyom telep, Szegfű utca, Virág utca

Az étel előre csomagolva kerül kiosztásra! Ételhordót nem kell a szülőnek biztosítania!

Tájékoztatom továbbá, amennyiben gyermeke a szünidei gyermekétkeztetést betegség vagy más ok miatt nem veszi igénybe, köteles bejelenteni a távolmaradást és annak időtartamát!

Az óvodáskorú gyermeket kizárólag  az óvoda zárva tartásának időtartamára illeti meg a szünidei gyermekétkeztetés!