TÁJÉKOZTATÁS AZ ŐSZI SZÜNIDEI GYERMEKÉTKEZTETÉSRŐL

Felhívjuk a szülők, törvényes képviselők figyelmét, hogy a rászoruló gyermekek részére a gyermekétkeztetést az őszi szünet idejére az önkormányzat ingyenesen biztosítja, a déli meleg főétkezés formájában. A járványhelyzetre való tekintettel, megváltozott helyszínen biztosítja a szünidei étkeztetést az önkormányzat.

A szünidei étkezés napjai: október 26. (hétfő), október 27. (kedd), október 28. (szerda), október 29. (csütörtök), október 30. (péntek)

Az ingyenes szünidei étkezést az őszi szünetben Radvánszky-kastély épületében /volt konyhán/ (3720 Sajókaza, Ady E. u. 2.), valamint a Roma Nemzetiségi Önkormányzat irodájában az étel elvitelével biztosítjuk 12.00 és 14.00 óra között!

Az étel napi elviteléről a meghatározott időponton belül, a szülő ill. törvényes képviselőnek kell gondoskodnia. Az étel tárolására nincs lehetőség, így az időpontot kérjük pontosan betartani!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, Radvánszky-kastély épületében /volt konyhán/ (3720 Sajókaza, Ady E.u.2.) az alábbi utcákban lakó jogosultak vehetik át a déli meleg ételt :

Arany János utca, Árpád fejedelem utca, Bajcsy-Zsilinszky utca, Dózsa György utca, Kossuth Lajos utca, Nagykő utca, Papszer utca, Petőfi utca, Sajó utca, Szent István utca, Széchenyi utca, Vértanúk utca

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat irodájában az alábbi utcákban lakó jogosultak vehetik át a déli meleg ételt:

Bányász utca, Hegyalja utca, Május 1. utca, Sólyom telep,
Szegfű utca, Virág utca

Az étel előre csomagolva kerül kiosztásra! Ételhordót nem kell a szülőnek biztosítania! Tájékoztatom továbbá, amennyiben gyermeke a szünidei gyermekétkeztetést betegség vagy más ok miatt nem veszi igénybe, köteles bejelenteni a távolmaradást és annak időtartamát! A déli meleg étel átvétel helyszínén maszk használata kötelező!

Az óvodáskorú gyermeket kizárólag az óvoda zárva tartásának időtartamára illeti meg a szünidei gyermekétkeztetés!