TÁJÉKOZTATÁS A TAVASZI SZÜNIDEI GYERMEKÉTKEZTETÉSRŐL!

Felhívjuk a szülők, törvényes képviselők figyelmét, hogy a rászoruló gyermekek részére a gyermekétkeztetést a tavaszi szünet idejére az önkormányzat ingyenesen biztosítja, a déli meleg főétkezés formájában.

A szünidei étkezés napjai:
2022. április 14. |csütörtök| és 19. |kedd|

Az ingyenes szünidei étkezést a tavaszi szünetben az önkormányzat fenntartásában lévő Konyhán (Sajókaza, Ady E. u. 2. ), valamint a Sólyom telepi óvodában (Sajókaza, Sólyom telep 2.) az étel elvitelével biztosítjuk 12:00 és 14:00 óra között!
Az étel napi elviteléről a meghatározott időponton belül, a szülő ill. törvényes képviselőnek kell gondoskodnia. Az étel tárolására nincs lehetőség, így az időpontot kérjük pontosan betartani!

Az Önkormányzati Konyhán az alábbi utcákban lakó jogosultak vehetik át a déli meleg ételt:
Arany János, Árpád fejedelem, Bajcsy-Zsilinszky, Dózsa György, Kossuth Lajos, Nagykő, Papszer, Petőfi, Sajó, Szent István, Széchenyi, Vértanúk utcák

A Sólyom telepi Óvodában az alábbi utcákban lakó jogosultak vehetik át a déli meleg ételt:
Bányász, Hegyalja, Május 1., Sólyom telep, Szegfű, Virág utcák

Az étel előre csomagolva kerül kiosztásra! Ételhordót nem kell a szülőnek biztosítania! Tájékoztatjuk Önöket továbbá, amennyiben a gyermek a szünidei gyermekétkeztetést betegség vagy más ok miatt nem veszi igénybe, köteles bejelenteni a távolmaradást és annak időtartamát! Az óvodáskorú gyermeket kizárólag az óvoda zárva tartásának időtartamára illeti meg a szünidei gyermekétkeztetés!