Felhívás a 2022. évi népszámlálás lebonyolításában közreműködő számlálóbiztosok jelentkezésére

A Sajókazai Polgármesteri Hivatal számlálóbiztosok jelentkezését várja a 2022. október-november hónapokban lebonyolítandó országos népszámlálásban való közreműködésre.

A jelentkezési határidő: 2022. július 15.

A számlálóbiztos feladata a körzet bejárása, a körzethez tartozó internetes önkitöltési időszakban le nem zárt címek felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, címek pontosítása és esetleges új címek felvétele, folyamatos kapcsolattartás a felülvizsgálóval. A számlálóbiztosnak a terepmunka során előre láthatólag 100-140 címen kell kérdőívet kitöltenie, tableten keresztül, amit a KSH biztosít az adatfelvétel idejére.

A terepen történő adatgyűjtést a KSH által biztosított, védett elektronikai eszközzel (tablet) kell végrehajtani október 17. -november 20. között. 

A számlálóbiztosi feladatok ellátására a kiválasztást követően elektronikus oktatási rendszerben (e-learning) történő egyéni felkészülést követően, sikeres vizsga letétele után köthető szerződés.

A számlálóbiztosnak legalább középfokú végzettséggel, magabiztosszámítógépes ismerettel, az összeírás területén való helyismerettel, rugalmas időbeosztással és állandó elérhetőséggel kell rendelkeznie.

A számlálóbiztosi feladatra jelentkezőnek a felkészüléshez saját eszköz (PC, laptop, tablet stb.) és internet elérhetőség szükséges, a folyamatos kapcsolattartáshoz pedig mobiltelefon és e-mail cím megléte elengedhetetlen.

A számlálóbiztosok díjazásban részesülnek. A 362/2020. (VII. 23.) Korm. rendelet 3. számú melléklete alapján.

A népszámlálással, számlálóbiztosi toborzással kapcsolatos bővebb információk megtalálhatóak: https://www.ksh.hu/szamlalobiztostoborzas

Ha kedvet érez a népszámlálási munkában való részvételre és rendelkezik a felsorolt képességekkel, jelentkezzen számlálóbiztosnak!

Jelentkezési lap kérhető a Polgármesteri Hivatalban, vagy letölthető a ww.sajokaza.hu honlapról.

Török Zsuzsanna jegyző
helyi népszámlálási felelős

JELENTKEZÉSI LAP (.docx)

JELENTKEZÉSI LAP (.pdf)