Tájékoztatás matricás hulladékgyűjtő edényzet azonosítás bevezetéséről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenység minőségének, valamint ellenőrzési rendszerének hatékonyabbá tétele érdekében a teljes szolgáltatási területen matricás hulladékgyűjtő edényzet azonosítást vezet be.

A közeljövőben az ingatlanhasználóknak levélben, nyilvántartási adatinak megfelelő, sorszámozott matricát/matricákat küldünk ki, melyet a vegyes hulladékgyűjtő edényeztre/edényzetekre kell felragasztaniuk. A matrica igazolja, hogy az adott ingatlanhasználó jogosult a hulladékszállítás igénybevételére. Az azonosító matricát az edényzeten jól látható helyen kell elhelyezni.

A matricán szereplő kuka méretének (liter) meg kell egyeznie a kuka tényleges méretével (liter), illetve azzal az űrmértékkel, ami alapján a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj megfizetésre kerül.

Az időszakosan, illetve az állandóan használt ingatlanok esetén a megkülönböztethetőség miatt különböző színű matrica kerül bevezetésre.

Az edényzet ürítése alkalmával a szállító jármű személyzete minden esetben köteles ellenőrizni a matrica meglétét. Matrica hiányában az edényzet a későbbiekben nem kerül ürítésre.

Együttműködésüket köszönjük!

BM Nonprofit Kft.