TÁJÉKOZTATÁS

Magyarország kormánya, 2020. június 18-i hatállyal megszüntette a koronavírus járvány miatti vészhelyzetet. A vészhelyzet megszűnésével a Sajókazai Nappali Szociális Központ szolgáltatásai 2020. június 22-től az alábbiak szerint működnek:

SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉS:
A minden igénybe vevő számára történő kiszállítás megszűnik, visszatért a vészhelyzet előtti rend. A kiszállítással étkezők esetén a kiszállítást továbbra is biztosítjuk, de az elvitellel és a helyben étkezők esetében a továbbiakban nem. Ők az intézményből elvihetik vagy helyben elfogyaszthatják az ebédjüket.
IDŐSEK NAPPALI ELLÁTÁSA:
Az idősek klubjában a személyes megjelenés a férőhely 50%-ig engedélyezett, de a szolgáltatást továbbra is nyújthatjuk az időseknek saját otthonába illetve infokommunikációs eszközökön keresztül 2020. július 31-ig. Időseinkre bízzuk a választást, milyen módon szeretnék igénybe venni a szolgáltatásunkat. Szeretettel várjuk ellátottjainkat az idősek klubjában!
HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS:
A vészhelyzet alatt gondozásba vett ellátottjainknak számára a szolgáltatás nyújtása megszűnik. A házi segítségnyújtás szolgáltatás a vészhelyzet előtti rendben és módon történik a továbbiakban.
CSALÁD ÉS GYERMEKJÓLÉTI SZOLGÁLAT:
A szolgáltatást 2020. 06. 22-től az eredeti rend szerint nyújtjuk. Az ügyfélfogadás Sajókaza községben: Hétfő: 8:00-12:00 ; Szerda: 13:00-16:00 ; Péntek: 8:00-12:00.

Az általános megelőző szabályok továbbra is érvényben maradnak. Így kötelező a másfél méteres távolságtartás és a szájmaszk használata a közösségi helyiségekben való tartózkodáskor.

Fejtiné Nagy Erzsébet intézményvezető